• Home
  • Succesverhalen
"

Toshiba Global Commerce Solutions doneert € 3.127,25 aan KWF Kankerbestrijding

"
Toshiba Global Commerce Solutions doneert € 3.127,25 aan KWF Kankerbestrijding
Toshiba Global Commerce Solutions- Bedrijf plus KWF kankerbestrijding - Goede doel

Nieuwegein, 17 oktober 2023 - Toshiba Global Commerce Solutions heeft een cheque ter waarde van € 3.127,25 overhandigd aan Sanne Ydema van KWF Kankerbestrijding. De bijdrage komt voort uit de opbrengst van door Toshiba Global Commerce Solutions gedoneerde IT-apparatuur.

Hiddo Hilboezen, General Manager van Toshiba Global Commerce Solutions Benelux, overhandigde de cheque aan Sanne Ydema van KWF Kankerbestrijding. "We zijn blij dat we met deze donatie een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek en de zorg voor kankerpatiënten", aldus Hilboezen. "Kanker is een ziekte die veel impact heeft op mensenlevens. Daarom vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor een oplossing."

Apparatuur krijgt een 2e leven
De apparatuur die Toshiba Global Commerce doneert, wordt via Stichting ITdonations hergebruikt of gerecycled. Dit zorgt voor een tweede leven voor de apparatuur en een mooie restwaarde. "ITdonations is blij dat bedrijven zoals Toshiba Global Commerce zich inzetten voor een goed doel", aldus Sandra Mulder van ITdonations.

Toshiba Global Commerce Solutions heeft ervoor gekozen om de donatie aan KWF Kankerbestrijding te doen omdat het bedrijf zich inzet voor onderzoek en zorg voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding is een van de grootste onafhankelijke kankerfondsen in Nederland. Het fonds zet zich in voor het voorkomen, genezen en verzachten van kanker.

Aanmelden voor bedrijven
Aanmelden voor goede doelen