• Home
  • Succesverhalen
"

VolkerWessels Telecom doneert restwaarde oude IT-apparatuur aan Roparun

"
VolkerWessels Telecom doneert restwaarde oude IT-apparatuur aan Roparun
VolkerWessels Telecom- Bedrijf plus Roparun - Goede doel

VolkerWessels Telecom doet mee aan Roparun en doneert restwaarde oude IT-apparatuur aan strijd tegen kanker

VolkerWessels Telecom heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan de Roparun, een meerdaagse estafetteloop om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten. De oude hardware van de specialist in hoogwaardige infrastructuur heeft via stichting ITdonations € 18.000,- opgebracht als donatie voor de deelname aan de Roparun. 


Vanuit de verschillende vestigingen tuigde VolkerWessels Telecom een 22-koppig team aan deelnemers op. Het team bestond uit lopers, fietsers, navigators, koks, chauffeurs, een masseur en een team captain. 


Emotionele verhalen 

"Ik ken iemand die heeft meegedaan aan de Roparun en heb gezien welke emoties loskomen bij de finish," vertelt Camperchauffeur Marieke Molenschot. "Het is fijn dat je jezelf ook nuttig kunt maken als je niet zo goed bent in hardlopen." Navigator Carel Aalbers: "Ik heb de worsteling gezien van een collega met deze vreselijke ziekte. Dit heeft mij gemotiveerd om mee te doen. De verhalen raken mij diep en ik vind het fantastisch om te zien hoe Roparun een bijdrage levert aan palliatieve zorg." 


Gezamenlijk doel 

Team captain Welmoed van Dijken: "We werken allemaal bij een groot bedrijf, waar je lang niet al je collega’s kent. Ik vind het heel tof om te zien dat we met een diverse club toewerken naar dit gezamenlijke doel. Ik heb gezien hoeveel palliatieve zorg kan betekenen en het maakt mij trots dat we ons hier als bedrijf voor inzetten. Onze oude hardware heeft bovendien nog eens gezorgd voor een prachtige donatie van 18.000 euro. Daar zijn we heel blij mee!" Via IT-dienstverlener NEG-ITSolutions kwam VolkerWessels Telecom op het spoor van Stichting ITdonations.

Aanmelden voor bedrijven
Aanmelden voor goede doelen