"

Oproep van Right To Play en ITdonations

"
Oproep van Right To Play en ITdonations
ITdonations- Bedrijf plus Right To Play - Goede doel

Right to Play en ITdonations roepen op:

Doneer de restwaarde van jouw oude zakelijke IT-apparatuur

Laptops, computers of smartphones op kantoor die niet meer in gebruik zijn? Doneer dan de restwaarde van jouw oude zakelijke IT-apparatuur aan Right To Play. Daarmee zorgt jouw organisatie er al snel voor dat 100 kinderen een jaar lang kunnen meedoen met de programma’s van Right To Play en investeer je in hun toekomst!


Speciale actie
Doneert jouw organisatie de hardware in de periode november en december 2021? Dan maak je kans op een energieke PLAY workshop op maat voor jouw organisatie t.w.v € 2.000,-. Nieuwsgierig? 

Samenwerken voor een mooi doel

Jouw zakelijke afgeschreven IT-apparatuur wordt door ITdonations opgehaald, verwerkt, de data wordt veilig verwijderd en er wordt een mooie restwaarde gerealiseerd. Deze restwaarde wordt vervolgens aan Right To Play gedoneerd.De wereld van Right To Play
Right To Play is een internationale organisatie die sport en spelen inzet om het leven van kinderen te verbeteren. De organisatie is actief in 15 landen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten en zet professionele programma’s in die bijdragen aan de gezonde ontwikkeling van kinderen. En die zorgen voor perspectief en plezier. 

Right To Play actie


Right To Play werkt al jaren graag samen met ITdonations. Spelen doe je samen!

Hoe kan ik mijn oude IT-apparatuur aan Right To Play doneren?

Vul dit formulier in of bel: 030 248 40 04. Wij leggen je dan graag uit hoe je jouw oude zakelijke IT-apparatuur veilig en compleet verzorgd kunt doneren.

*Het doneren van IT-apparatuur via Stichting ITdonations is alleen bestemd voor bedrijven en organisaties, niet voor particulieren. 

Right To Play doneren
Aanmelden voor bedrijven
Aanmelden voor goede doelen