"

Kinderen steunen in hun persoonlijke ontwikkeling

"
Kinderen steunen in hun persoonlijke ontwikkeling
ROC Friese poort- Bedrijf plus Leergeld - Goede doel

In 2012 is het eerste contact ontstaan tussen ROC Friese Poort en Stichting ITdonations. ROC Friese Poort verzorgt voor circa 14.000 studenten beroepsonderwijs vanuit vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek en Urk. Met een vervangingsbeleid van afgeschreven ICT-apparatuur om de 4 à 5 jaar was de samenwerking snel beklonken.

Het idee om met de restwaarde van de afgeschreven ICT-apparatuur iets goeds te kunnen sprak mij direct aan.

IT manager Hotze Bulwalda: “Het idee om met de restwaarde van de afgeschreven ICT-apparatuur iets goeds te kunnen sprak mij direct aan. Wij hebben heel bewust gekozen voor stichting Leergeld om iets terug te kunnen doen voor jonge kinderen. Inmiddels is ruim €19.000,- gedoneerd.

Stichting Leergeld

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen. Via de stichting kunnen kinderen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen. Authentiek

Aanmelden voor bedrijven
Aanmelden voor goede doelen