• Home
  • Succesverhalen
"

Al meer dan 200 goede doelen blij met restwaarde oude IT-apparatuur!

"
Al meer dan 200 goede doelen blij met restwaarde oude IT-apparatuur!
ITdonations- Bedrijf plus ITdonations - Goede doel

Al meer dan 200 goede doelen blij met restwaarde oude IT-apparatuur!

Dankzij tientallen bedrijven en instellingen die belangeloos hun oude zakelijke IT-apparatuur doneerden, ontvingen al meer dan 200 Goede Doelen een bedrag van meer dan € 3 miljoen via Stichting ITdonations. KiKa, KWF, Rode Kruis, warchild, Stichting Leergeld, en nog veel meer, allemaal zijn ze enorm blij met de donaties. 


Ook het milieu profiteert van uw donatie!
Oude IT-apparatuur die restwaarde heeft wordt ná dataverwijdering weer verkocht en opnieuw ingezet. Vaak kan het dan nog een tijdje prima mee. Dat scheelt een hele berg e-waste! Zo maakt ITdonations het voor organisaties extra makkelijk om maatschappelijk verantwoord te handelen! 


Is IT-apparatuur doneren veilig?
Ja! Als u doneert via Stichting ITdonations wordt altijd eerst alle data veilig verwijderd met Blancco. U krijgt een certificaat als bewijs van een veilige dataverwijdering. 


Doneer ook de restwaarde van uw oude IT-apparatuur!
Wacht niet te lang met het doneren van oude IT-apparatuur. Nu staat het alleen maar in de weg en neemt de restwaarde af. Zonde!


Welk goed doel ontvangt de donatie?
De bedrijven en instellingen die de oude computers en laptops doneren bepalen zelf aan wie zij de restwaarde van de apparatuur willen doneren. Welk doel u ook kiest, Stichting ITdonations zorgt voor het ophalen van de apparatuur, veilige dataverwijdering, het te gelde maken van een interessante restwaarde en het uitbetalen aan het goede doel van uw keuze. 


Hoe kan ik mijn oude IT-apparatuur doneren?
Vul dit formulier in of bel: 030 248 40 04. Wij leggen u dan graag uit hoe u uw oude IT-apparatuur veilig en compleet verzorgd kunt doneren.

*Het doneren van IT-apparatuur via Stichting ITdonations is alleen bestemd voor bedrijven en organisaties, niet voor particulieren. 

Aanmelden voor bedrijven
Aanmelden voor goede doelen