Lees meer over dataveiligheid

" Aegon verdeelt superbedrag via poll "

Aegon verdeelt superbedrag via poll
Aegon verdeelt superbedrag via poll
plus
VUmc Alzheimercentrum

Aegon heeft een bijzondere donatie via Stichting ITdonations gedaan. De verzekeringsmaatschappij, dat MVO hoog in het vaandel heeft staan, liet haar werknemers via een poll bepalen welke van de drie door hen voorgestelde doelen het grootste bedrag zou krijgen. Door te stemmen kon men aangeven welk doel hen het meeste aansprak. Ze konden kiezen uit het Fonds Gehandicaptensport, VUmc Alzheimercentrum en LEF. Aegon legt uit: “In principe gaat al onze hardware (laptops, blackberries, mobiele telefoons enz.) aan het einde van het leasecontract terug naar de leverancier. Maar het lukt niet altijd om de hardware voor het einde van de leaseperiode te retourneren. In dat geval schakelen wij onder andere ITdonations in. Zij bepalen de restwaarde van de apparatuur en zorgen dat de opbrengst wordt overgemaakt aan een of meerdere goede doelen die door ons zijn opgegeven.”

Keuze goede doelen

Aan alle drie de goede doelen die meededen in de poll, geeft Aegon elk jaar een substantieel bedrag. VUmc Alzheimercentrum is opgezet om meer investeringen te krijgen voor onderzoek naar Alzheimer. De oorzaak van deze vreselijke ziekte is nog altijd onbekend. Het Fonds Gehandicaptensport maakt het voor gehandicapten mogelijk om structureel een sport uit te oefenen, iets waar zij veel plezier uit halen. Aegon is daarnaast sponsor van LEF, een programma dat jongeren helpt begrijpen wat geld kan betekenen en meer inzicht geeft in geld en persoonlijk gedrag. Aegon stelde een bedrag van € 21.390,--beschikbaar voor de poll. Het VUmc Alzheimercentrum heeft uiteindelijk de meeste stemmen gekregen en krijgt 60 procent van de opbrengst van de afgeschreven apparatuur. Fonds Gehandicaptensport krijgt 25 procent en LEF 15 procent. Stichting ITdonations waardeert de samenwerking met Aegon enorm en is blij namens hen mooie bedragen te mogen doneren aan deze goede doelen. Bedankt Aegon!

Aanmelden voor bedrijven Aanmelden voor goede doelen
ITdonations 0302484004 info@itdonations.nl www.itdonations.nl
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Nederland
5.0 sterren - gebaseerd op 1 TrustPilot beoordeling
ITdonations Doneer de restwaarde van uw IT apparatuur aan een goed doel! https://www.itdonations.nl/images/logo-itdonations.svg +31302484004 $$$ Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur,
za-zo gesloten
customer service +31302484004
5.0 sterren - gebaseerd op 1 TrustPilot beoordeling
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Nederland
customer service +31302484004