Lees meer over dataveiligheid

" Stichting Ambulance Wens ontvangt waardevolle cheque "

Stichting Ambulance Wens ontvangt waardevolle cheque
Stichting Ambulance Wens ontvangt waardevolle cheque
plus
Stichting Ambulance Wens

Maandag 19 mei ontving Kees Veldboer, directeur van de Stichting Ambulance Wens Nederland een cheque ter waarde van € 16.448,-. Deze cheque werd hem overhandigd door Bas Schoones (Laurens) en Claudia Vink (ITdonations). Het bedrag is opgebracht door zorgorganisatie Laurens en de stichting ITdonations. In 2013 heeft Laurens veel computers en randapparatuur moeten vervangen. Maar wat doe je dan met de oude apparatuur? Weggooien? Dat is zonde. Daarom besloot Laurens om alles te laten ophalen door stichting ITdonations. Deze onafhankelijke stichting voerde de oude, afgeschreven ICT-apparatuur duurzaam en verantwoord af voor Laurens. De apparatuur leverde € 16.448,- op en Laurens kon kiezen naar welk goed doel dit bedrag mocht gaan. Laurens koos voor Stichting Ambulance Wens, van het bedrag worden drie nieuwe brancards aangeschaft.

Stichting Ambulance Wens Nederland sloot perfect aan op ons MVO beleid

Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 200 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van niet mobiele terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Deze ambulances zijn zo ontworpen dat de patiënt vanuit de ambulance gewoon naar buiten kan kijken door geblindeerde ramen. Daarnaast is er een brancard aanwezig met een speciale matras waardoor de patiënt heel comfortabel vervoerd wordt. Stichting Ambulance Wens Nederland bestaat mede dankzij de giften van goede gevers en dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Elke wens is welkom; groot of klein en voor elke leeftijd.

Aanmelden voor bedrijven Aanmelden voor goede doelen
ITdonations 0302484004 info@itdonations.nl www.itdonations.nl
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Nederland
5.0 sterren - gebaseerd op 1 TrustPilot beoordeling
ITdonations Doneer de restwaarde van uw IT apparatuur aan een goed doel! https://www.itdonations.nl/images/logo-itdonations.svg +31302484004 $$$ Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur,
za-zo gesloten
customer service +31302484004
5.0 sterren - gebaseerd op 1 TrustPilot beoordeling
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Nederland
customer service +31302484004